Aanmelden

Kies hieronder over welk nieuws u graag een nieuwsbrief ontvangt. Klik daarna onderaan op 'Aanmelden'.

Wat onderscheid ons van de rest?

  • Grootste wierook leverancier binnen de EU
  • Gratis verzending binnen Nederland en Belgie vanaf €250
  • 10% welkomskorting op uw 1e bestelling
  • Snelle Levering! - Versturen binnen 24 t/m 48 uur met DPD.

 

 

Over het bedrijf

          

DRAGON EURO TRADE is de grootste Aziatische Import / Export Groothandel met een zeer breed assortiment in Aziatische (decoratie) artikelen. Wij hebben in meer dan 50 productgroepen over 6500 verschillende artikelen altijd op voorraad en direct leverbaar. Een groot deel van ons voorraad slaan we op in ons eigen magazijn, gelegen in Groothandel in Nieuw-Vennep (Noord-Holland). Wij importeren onze producten uit verschillende Aziatische landen, zoals China, India, Thailand, Indonesië en Amerika.

Dragon Euro Trade is alleen bedoeld voor de zakelijke markt (B2B). Groothandels, inkooporganisaties, winkeliers en webwinkels en overige bedrijven met een geldig KvK nummer zijn van harte welkom om hun inloggegevens aan te vragen via de website. Het is alleen mogelijk om uw bestelling te plaatsen indien u ingelogd bent op onze website. Dragon Euro Trade is niet bestemd voor de particuliere klant.

Onze klantengroepen bestaan voornamelijk uit: Reguliere Winkeliers, New Age winkels, Bedrijven, Home & Living winkels, Tuincentra, Drogisterijen, Markten, Hotels & Horeca, Toko's, Webwinkels en nog veel meer.

Op onze website vindt u ongeveer 95% van ons assortiment. Wij krijgen geregeld containers binnen met nieuwe voorraad en nieuwe producten. DRAGON EURO TRADE staat garant voor:

- Grote Brede assortiment
- Lage verkoopprijzen
- Grote hoeveelheid voorraad
- Geregeld containers met nieuwe producten uit Azie
- Snelle levering ( 24-48 uur)
- Goede Service & Klantvriendelijk
- Betrouwbaar
- Meer dan 20 jaar ervaring

Wij doen altijd ons uiterst best doen om een lange-termijn relatie met onze klanten op te bouwen. Ons personeel zal altijd voor u klaar staan en van dienst zijn met hun professionele vaardigheden en ervaring.

Indien u voor het eerst op onze website besteld, komt u in aanmerking voor een welkomskorting. Voor meer informatie hierover klik hier

Grote Importeurs, Groothandels en andere grote organisaties die een groot aantal producten bij ons willen afnemen worden vriendelijk verzocht contact met ons op te nemen voor speciale aanbiedingen,informatie en een eventuele afspraak. U kunt ons bereiken via de email of telefoon.

Wij zijn geopend vanaf 09.00 tot 17.30uur en vrijdag vanaf 10:00 tot 15.00 uur. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd bereiken per email: service@dragoneurotrade.nl of telefoon: 0252-681808

Wij kijken er naar uit om met u zaken te doen en wij wensen u heel veel plezier en goede zaken bij het bezoeken van de website!

 

Verzendinformatie

Verzendkosten Nederland en Belgie

Nederland €6,50 tot 20kg ( per pakket)
Belgie €7,95  tot 20kg ( per pakket)

 

Franco Verzending Nederland en Belgie

Nederland vanaf € 250,00 - Excl BTW  gratis verzending
Belgie vanaf € 250,00 - Excl BTW gratis verzending

 

Onze pakketten worden verzorgd door DPD Parcel, Levering vindt plaats binnen 24 - 48 uur nadat de pakketten zijn opgehaald

 

Contact

Dragon Euro Trade B.V.
Drachmeweg 15
2153PA Nieuw Vennep
Nederland

Telefoon:
+31 (0) 252 681808
E-mail: service@dragoneurotrade.nl


Overige bedrijfsinfo
Kvk inschrijving: 34118962
BTW nummer: NL8191.53.357.B01
IBAN nummer: NL21RABO0345889649

© Copyright 2023 Dragon Euro Trade BV  -  Privacy Policy

WebwinkelPro